Raw

Filmden, baskıdan ya da dijital fotoğraf makinesinden dijital fotoğraf alabilirsiniz. Dijital fotoğrafları bilgisayarınıza bir kez aktardınız mı, e-posta ile gönderebilir, baskı alabilir ya da üzerlerinde değişiklik yapabilirsiniz. İnanılmaz ölçüde basit ve eğlenceli. Dijitale geçmenin başlıca beş nedenine bir göz atın.

  1. Fotoğrafları bir çırpıda görüntüleme ve geliştirme Dijital fotoğraf makinesiyle fotoğrafları anında görüntüleyebilir, böylece her zamankinden daha iyi fotoğraf çekmeye başlayabilirsiniz. Biri esniyor mu? Biri şaklabanlık mı yapıyor? Hemen yeni bir fotoğraf çekin!
  2. Fotoğrafları anında basma veya e-postayla gönderme Dijital fotoğrafları çektikten birkaç saniye sonra paylaşabilirsiniz. Herhangi bir yere e-posta ile gönderebilirsiniz.
  3. “Dijital büyü” ile fotoğrafları kusursuz hale getirme Bir fotoğraf çok mu karanlık? Birinin gözleri kırmızı mı çıkmış? Hiç sorun değil. Bir fotoğraf düzenleme yazılımı ile onları aydınlatabilir, kırmızı gözleri yok edebilir, istediğiniz bölümünü alabilir ve çektikten sonra istediğiniz geliştirmeyi uygulayabilirsiniz.
  4. Yaratıcılığı ortaya çıkarma Yaratıcı dürtülerinizi gerçekleştirin. Dijital fotoğraflarınızı fotoğraftan tebrik kartlarına, yüksek kalitede baskılı fotoğrafa , CD albüm kapağına, tişört fotoğrafına, online slayt gösterilerine dönüştürün. Fotoğrafınız dijitalse tüm bunları ve daha nicelerini yapabilirsiniz.
  5. Fotoğrafın ve yaşamın tadını çıkarma Canlandırıcı, heyecan verici, keyif dolu. Dijital fotoğraf çekimi bunların hepsi ve daha fazlasıdır. Fotoğraflarınızla neredeyse istediğiniz her şeyi yapabileceğiniz bir boyuta geçin.
Fotoğraf hakkında öğrenmek istediğin herşey…www.fotografteknikleri.com'da bulabilirsiniz...