18 Şubat 2014 Salı

Photoshop Eğitim Siteleri

Photoshop en popüler web ve grafik tasarımcıları arasında araçlar tüm dünyada. Günlük öğreticiler çok yaratılıyor, ama hangi bloglar ve web siteleri, sizlere en öğreticiler?
Bu toplama dahil ettik en iyi Photoshop eğitimi bloglar ve web siteleri okumaya değer. Umarım, bu gibi toparlama ve yeni bir şey bulmak ve sizin için yararlıdır. Web Tasarım Fan dahil değildir burada bulabilirsiniz ama bazı gerçekten harika Photoshop dersleri bizim Öğreticiler kategori.

Psdtuts+
Psdtuts+ muhtemelen en iyi dünya blog Photoshop. Onlar yayınlamak öğreticiler büyük grafikler ve efektler sadece üretmek değil, ama uygulanacak teknik arkalarında bir dost, cana yakın bir şekilde.
Tasarım Talimat
Tasarım Talimat düzenli olarak güncellenen bir internet dergisi dijital sanatçılar ve tasarımcılar için nereye sen-ebilmek bulmak ve öğrenmek tasarım ipuçları ve püf noktaları. Odalarda yüksek kalite eğitimlerini üst bazı tasarımcıları ve dijital dünyanın dört bir yanından sanatçılar.
3. PSDFAN
PSDFAN
PSDFAN etrafında merkezli bir blog tasarımı ve Photoshop. PSDFAN sağlar derinlemesine Photoshop dersleri, makaleler, fikirler, freebies ve daha fazlası.
Worth1000
Worth1000 bir Photoshop kullanıcılarının büyük bir topluluk. Orada sen-ecek bulmak çok büyük dersler ve teknikleri açıkladı.
WeGraphics
WeGraphics kesin çözüm ihtiyaç duyan tasarımcılar için yüksek kaliteli kaynakların ama onlar da büyük bir bloga sahip yararlı öğreticiler ile, Photoshop kullanıcıları için ipuçları ve püf noktaları.
Abduzeedo
Abduzeedo hakkında bir blog tasarımı. Her türlü vardır, makaleler isteyenler için ilham aramak için. Ayrıca sen-ecek bulmak çok yararlı öğreticiler için en çok kullanılan uygulamalar orada mevcut, özel bir seçim Photoshop dersleri ve daha fazlası.
Webdesigntuts+
Webdesigntuts+ bir blog yapılan ev ve vitrin bazı en iyi web tasarımı eğitimler ve makaleler civarında.
8. Line25
Line25
Line25 bir weblog konu etrafında tabanlı web tasarım ve evde çeşitli mesajlar vermeyi amaçlayan ve bu fikirler ve ilham web reklam.
Tutorial9
Müthiş öğreticiler, yararlı freebies ve büyük bir topluluk. Bu yeni versiyonu Tutorial9 blog.
Photoshop Yol Haritası
Photoshop yol Haritası yayınlamaktadır en yeni Photoshop dersleri web etrafında.
Kaşık Grafik Blog
Bu sitede bulacaksınız tasarım eğitimlerini kapsayan çeşitli teknikler ve efektler Adobe Illustrator ve Photoshop gibi içine bakmak bir diğer çeşitli yaratıcı konular.
10Steps.SG
10Steps.SG bir web ve grafik tasarım blog Johnson tarafından Koh Singapur. Orada sen-ecek bulmak ilginç deneyler Photoshop ile büyük toplama ve yararlı kaynaklar.
DeviseFunction
DeviseFunction hisse web tasarımcıları ve geliştiricileri için faydalı bilgiler.
Öğretici Kral
Öğretici kaliteli bir koleksiyon Kral Photoshop dersleri. Bunlara göz atabilirsiniz için ücretsiz ve becerilerinizi geliştirmek için bunları kullanmak Photoshop.
CreativeFan Tasarım
Design.CreativeFan grafik tasarımcıları için. Otelde düzenli olarak yayınlanan öğreticiler tasarlanmış profesyonel yöntemler öğretmeyi topluluk için hiçbir ücret ödemeden.
HV-Tasarımlar
HV-Tasarımları bir çok popüler site tasarım topluluk adanmış mastering Adobe Photoshop, JQuery, CSS ve HTML.
Photoshop Plus
Photoshop Artı bir öğreticiler sitesi adanmış mastering Adobe Photoshop. Freebies, taze makale ve dersler eklendi haftalık Photoshop sürekli Artı inatçıyım.
Designious Kez
Bu blogda bulacaksınız öğreticiler, tasarım kaynakları, makaleler hakkında vektörel ilüstrasyonlar, t-shirt tasarımları ve daha fazla.
19. PsAwesome
PsAwesome
Detaylı Photoshop dersleri ve kaynakları için her türlü tasarımcılar.
20. PSD Tonoz
PSD Tonoz
PSD Vault sunuyor mesajlar bağlantılı yararlı, bilgilendirici ve kolay takip Adobe Photoshop dersleri, artı ilham verici tasarım çalışmaları, yararlı Photoshop kaynakları ve ücretsiz indirebilirsiniz.
21. Psdeluxe
Psdeluxe
Psdeluxe en perspektif blog odaklanan ve grafik tasarım Photoshop dersleri.
GoMediaZine
Git bir Medya grubu çocuklar ve kızlar sanat ve grafik tasarım hakkında tutkulu vardır. Onlar temelde yararlı bilgi paylaşımında dolu dolu yararlı öğreticiler hakkında tavsiye ve iş ve tasarım.
Ultimate Designer Araç
Ultimate Designer Araç Blog hisse derinlik Photoshop dersleri ağırlıklı olarak web tasarım.
TutorialShock
Öğretici bir Şok adanmış web sitesi post yüksek kalite öğreticiler ile ilgili farklı konuları da dahil olmak üzere Photoshop ve Illustrator.
Trendy Tuts
Trendy Tuts kaynakları ve kaliteli hizmet sunan trendy Photoshop için öğreticiler.
26. Tutzor
Tutzor
Web üzerinde en iyi photoshop dersleri elde etmenize izin veren inanılmaz efektler kullanarak çeşitli Photoshop teknikleri.
Adobetutorialz
Adobe Tutorialz son derece popüler ve saygın bir kaynak dersler ve kaynaklar bir kez tamamen Adobe Photoshop üzerinde yoğunlaştı.
Photoshop Dersleri
Başka büyük kaynağı için yüksek kaliteli ve kullanışlı Photoshop dersleri web ve grafik tasarım.
Photoshop Star
Photoshop Yıldızlı bir tasarım yayımlayan blog temel ve ileri düzey Adobe Photoshop dersleri ve makaleler.
30. Grafpedia
Grafpedia
Bu blogda bulacaksınız binlerce Photoshop kaynakları ve yeni gelen rehberler Grafpedia takım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder