18 Şubat 2014 Salı

Harika bir web site tasarımı nasıl olur?

Bir web sitesi tasarımı birleştiren temel form ve fonksiyon. İlk bakışta korkutucu görünebilir ama zamanla alışıyorsunuz bunu öğrendikten sonra varlığını sürdürmektedir.
Burada bir liste işaretçiler bir web sitesi oluşturmak düzeni hem çekici hem de kullanıcı dostu oluşturmalısınız.

web tasarım temelleri
Resim kaynağı: Pics1.İmagezone.Org
1. Kağıt üzerinde tasarlayın: Gitmeden önce ganyanlar, kaba bir taslağını çizmek web sitenizin ilk, sayfaları dahil olmak üzere. Görselleştirmek tüm web siteniz bir bütün olarak daha uyumlu hale getirmek için. Ayrıca, düşünün, içeriklerin, görsel öğeleri ve işlevleri prince.
2. Taslak için UI framework. Hala çizimi, geliştirmek UI framework var ve bu yüzden daha az veya daha fazla nasıl net bir fikir sitenizin fonksiyonları, eylemler ve navigasyon olacaktır.
3. Tasarımı basit tutun. Emin olun tasarım, kullanıcıya kolaylık olması doğru kaydırılmıştır. Bunu yapmak için yollar düşünmek zorunda varolan bir web sitesi gezinmeyi de kolaylaştırmıştır. Seçim yazı, renk ve görsel unsurları gibi dokular, fotoğraf ve hatta resimler ilginç göz yormayan henüz.
4. Tasarımda bir klavuzunuz olsun: Başladıktan sonra, tasarımı photoshop'ta kullanmak için bir kılavuz belirlemenize yardımcı eleman, boyut, aralık ve hatta tepki oluşturma site farklı düzenler.
5. Risk almaktan çekinmeyin: Web site tasarımınızı deneyin demek kendinize meydan okumak için bir tasarımcının bakış açısı. Güdüsünden geri düşmek düzeni ve eleman stilleri önce yapılmış. Birleştirmek için denemek bir şey yeni, özgün ve yenilikçi bir tasarım, daha sonra dahil portföyünüzü.
6. Detaylara dikkat edin: Her element düzeni bir amaca hizmet etmesi gerektiğini, bu etkili ve cilalı yanı sıra olabilirler. Bu demektir ki, bütün görüntüleri net olması gerektiğini, sesler açıkça belirtilmeli ve tüm linkler çalışıyor olması gerekir.
7. Tasarımınızı test edin: Sırf sizin oluşturduğunuz çeşitli düzenleri için farklı izler anlamına gelmez tasarım otomatik olarak kusursuz. Emin olun iyice ve test tekrar test için tasarım düzeltmeleri ve iyileştirmeler.
8. İletişim kurmaktan çekinmeyin: Emin olun sizin ve sağlıklı bir geliştirici ve sürekli fikir alışverişi böylece bir web sitesi üretmek de olması gerektiği gibi çalışır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder